Medlemsförmåner i DRF

Däckspecialisternas Riksförbund – DRF är öppen för alla företag inom däck- och fälgfackhandeln samt däckverkstäder (aktiv medlem med rösträtt). Läs kvalifikations- och kompetenskraven. Om du är leverantör eller om du har annan verksamhet kan du vara korresponderande medlem. Som medlem i Däckspecialisternas Riksförbund – DRF har du medlemsförmåner samtidigt som du bidrar till branschens utveckling. Ingen annan kan göra det för dig som DRF utför.

Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda våra medlemmar ett mycket förmånligt företagskort hos Preem, som kan ge dig upp till 1 kr/l rabatt på drivmedel. Dessutom får du 15% rabatt på biltvätt och vissa billtillbehör.

Till medlemsförmånerna hör en speciellt framtagen företagsförsäkring i samarbete med Försäkringskompetens, med anpassade villkor till ett mycket konkurrenskraftigt pris och smidig skadereglering. De flesta lyckats sänka sina försäkringskostnader med upp till 30 %. Dessutom har du som medlem möjlighet att investera i sjukvårdsförsäkring till din anställda. Sjukvårdsförsäkringen garanterar specialistvård inom 7 dagar utan krav på remiss samt sjukvårdsrådgivning för endast 314 kr/månad.

Som medlem har du också tillgång till Lagvägen, en exklusiv tjänst som håller reda på ny och gällande lagstiiftning som berör dig som aktör i däckbranschen. Lagvägen gör det möjligt för dig att leva upp till de lagar och krav som myndigheter, certifieringsorgan och revisorer kan ställa.

DRF har fått Skolverket att besluta om en yrkesutbildning för branschen. Det har aldrig någonsin funnits tidigare. DRF driver frågan om en sommardäckslag gentemot politiker och myndigheter. DRF har tagit tag i frågan om Break Down. DRF har tecknat avtal med Konsumentverket för branschens räkning (däckverkstadens reparationsvillkor) Som aktiv medlem är du auktoriserad däckspecialist. Du skickar din personal på DRF:s Däckskola – till medlemspris.

Du köper material som däcksäckar, dra-åt-kort mm – till medlemspris. Och alla medlemmar får branschtidningen DäckDebatt i brevlådan!